Skip to main content

Om ATC

I mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial.

Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Med vår erfarenhet ser vi till att kunden får förslag på rätt lösning anpassad för en specifik applikation. En lösning som leder till ett smidigare arbete för våra kunder tillsammans med en hållfast sammanfogning med ett kostnadseffektivt material.

Där skruvar, nitar och svetsfogar förr var ett givet val för att hålla samman delar, är nu tejp ett mer intressant alternativ inom många områden. Ett val som leder till applikationer som både är säkrare och starkare sammanfogade samt ofta har ett snyggare slutresultat med jämna och oförstörda ytor. Vi på ATC kan dessutom hjälpa dig att effektivisera din tillverkningsprocess genom att leverera tejpen precis så som du vill ha den.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.