Glas

Attila transparent är idealisk tejp för att täta glasfogar när transparens är särskilt viktigt, t.ex. för skiljeväggar helt i glas, i möbelkonstruktion eller för duschkabiner. Säkerhetsglas i transportfordon och balkongkonstruktioner är andra exempel på hur vi på ATC har utvidgat användningen av tejp. Ofta handlar det om osynliga fogar där en optiskt klar tejp är lämplig, med resultatet att både design och produktion har effektiviserats markant.

Attila's transparenta serie används inom många olika industrier. Serien består helt av genomskinliga akrylfoamtejper som skapar en "osynlig" fog. Glasindustrin har i många år använt denna produkt som komplement eller ersättning till silikon. Tidsbesparande i monteringsprocessen samtidigt som man kan få den i exakt den storlek/bredd man önskar. Finns i tjocklekar mellan 0,25mm upp till 3

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tejper och häftämnen för din applikation.
08-564 708 80 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Akrylfoamtejp

  Attila 5-serien

  Attila 5-serien är ett produktprogram som vidhäftar mot högenergiytor. Till detta segment räknas "rena" metaller, dvs ej lackerade eller målade ytor. Bra vidhäftning uppnås även mot en del plaster. Kärnan eller "foamen" på tejpen är ganska styv vilket gör den stark när maximal vidhäftning är uppnådd.

  ProduktFärgTjocklek
  Attila 5025C
  Transparent

  0,25mm

  Läs mer
  Attila 5050C
  Transparent

  0,50mm

  Läs mer
  Attila 5100C
  Transparent

  1,00mm

  Läs mer
  Attila 5150C
  Transparent

  1,50mm

  Läs mer
  Attila 5200C
  Transparent

  2,00mm

  Läs mer
   Dubbelhäftande tejp

   Herkules

   Herkules är samlingsnamnet för våra dubbelhäftande tejper, tunna som tjocka. Sortimentet består av allt från skum tejper med foam-bärare till tunna transfer tejper som helt saknar bärare. Film tejperna finns med antingen PP, PE, PVC eller PET bärare, vår tissue tejp har bärare av papper vilket gör den smidig och följsam vid till exempel sammanfogning av tyger eller papper.

   ProduktFärgTjocklek
   Herkules 3700W
   Vit

   1,00 mm

   Läs mer
   Herkules 4000
   Transparent

   0,22mm

   Läs mer
    Enkelhäftande tejp

    Jupiter

    Jupiter är vårt samlingsnamn för enkelhäftande produkter samt tillbehör. Tejperna består av olika material och används inom en rad olika industrier. För att skydda, förhindra "glidning", maskera eller buntning. Se efter om vi har produkten som passar just din applikation.

    ProduktFärgTjocklek
    Jupiter 1050
    Gul

    0,87mm

    Läs mer
     Surface protection

     Skyddsfilm

     Skyddsfilmerna är självhäftande skyddsfilmer för tillfälligt ytskydd under hantering, formning, montering, transport och lagring. Filmen kan skäras för specialanpassade delar eller slitsas till önskad rullbredd. Standard rullens längd är från 200 - 1000 meter.

     ProduktFärgBeskrivning
     Skyddsfilm 4075
     Blå/transparent

     En universal film för att skydda olika typer av ytor. Tjockleken är 0,08 mm med ett akryladhesiv och en polyethylene bärare.

     Datablad
     Skyddsfilm 4228
     Svart/grå

     Självhäftande film som i första hand används vid laserskärning. Filmen är 0,10 mm tjock och har ett gummiadhesiv med en bärare av polyolefin. Den kan användas mot en rad olika material så som: Anodiserad aluminium, krom ,nickel och bly, PMMA, PC, PS och PVC.

     Datablad
     Skyddsfilm 4233
     Svart/vit

     Används för att skydda metaller och PVC-laminat eller material som t.ex. Kallvalsat rostfritt stål, Anodiserad eller icke-anodiserad aluminium, Krom eller nickel, Akrylplast (PMMA), Polykarbonat plast (PC), Polystyren plast (PS), PVC-plast

     Datablad
     Skyddsfilm 4294
     Transparent

     Skyddsfilm för temporärt skydd av ytor så som metaller och PVC laminat. Tjockleken är 0,08 mm med ett akryladhesiv. Filmen är en U.V. behandlad polyolefin.

     Datablad
     Skyddsfilm 4336
     Blå/transparent

     För temporärt skydd av ytor så som plastprofiler och PVC-ark. Tjockleken är 0,05 mm med ett akryladhesiv. Filmen har en polyolefin bärare.

     Datablad
     Skyddsfilm 4800
     Transparent

     Skyddsfilmen är en lättavtagbar film för temporärt skydd av ytor så som akryl, polyester, målad metall och PVC film. Filmen är transparent och har tjockleken är 0,05 mm med ett akryladhesiv.

     Datablad
     Skyddsfilm 4805
     Transparent

     4805 är en blå transparent självhäftande skyddsfilm. Filmen är enkel att ta bort och skall användas på högglans till halvmatta ytor.

     Datablad

     ATC Tape Converting AB

     Postadress:
     Box 575
     SE - 175 26 Järfälla
     SWEDEN

     Besöksadress:
     Veddestavägen 17
     Tel: +46 (0)8-564 708 80
     Fax: +46 (0)8-564 708 89

     Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

     Om ATC

     Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.