Fordon

Fordonsbranschen är en av de mest konkurrensutsatta och utvecklingsintensiva branscherna. De extrema kraven på effektiv produktion har medfört att ATC idag levererar ett flertal lösningar till såväl personbils- som lastbilstillverkare världen över.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med tejper och häftämnen för din applikation.
08-564 708 80 | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Dubbelhäftande akrylfoamtejp

Attila 8-serien

Attila 8-serien

8-serien är speciellt framtagen för fordonsindustrin för sammanfogning av en rad olika lågenergiytor. Används framförallt för sammanfogning av material för inre konstruktions delar och för att fästa elektronik och olika interiördetaljer. 

Isoleringstejp

ATHENA 3012

Athena 3012

Glasfibertejp med silikonadhesiv. Avsedd för applikationer som utsätts för höga temperaturer. Tejpen har hög mekanisk styrka och klarar temperaturer upp till 260 grader.

Isoleringstejp

Athena 3020

Athena 3020

Tunn smidig glasfibertejp med gummiadhesiv. Stark vidhäftning och hög mekanisk styrka. Klarar temperaturer upp till 150 grader. Kan stansas ut efter önskad storlek

Isoleringstejp

Athena 5000

Athena 5000

Används för en mängd olika applikationer, främst olika typer av skydd och isolering. Mjuk PVC som klarar många yttre påfrestningar.

Isoleringstejp

Athena 5005

Athena 5005

Skyddar och håller samman till exempel kablar. Mjuk och enkel att använda. Kan rivas av för hand och klarar temperaturer upp till 105 grader. Godkänd inom fordonsindustrin.

Maskeringstejp Washi

Jupiter 1050

Jupiter_1050

Maskeringstejp av japanskt washipapper. Vattentät för inomhus- och utomhus maskering. En maskeringstejp med många användningsområden. Fungerar bra både till bilmaskering som tapet och finlinjemålning.

Märkningstejp

Jupiter 3071

Jupiter-3071

Stark, smidig märkningstejp för golv. Tjockare än vanlig golvmarkering för att klara tuffare klimat och tyngre påfrestningar. Finns i flera färger.

Maskeringstejp

Jupiter 5040

Jupiter 5040

Tunn, enkelhäftande maskeringstejp med silikon adhesiv och liner. För maskering av kretskort eller andra ytor som utsätts för höga temperaturer. Används ofta vid pulverlackering. Lämnar inga rester av häftämnet vid borttagning.

Maskeringstejp

Jupiter 5041

Jupiter 5041

Tunn, enkelhäftande maskeringstejp med silikon adhesiv och liner. För maskering av kretskort eller andra ytor som utsätts för höga temperaturer. Används ofta vid pulverlackering.

Maskeringstejp

Jupiter 5045

Jupiter 5045

Tunn, enkelhäftande maskeringstejp med silikon adhesiv och liner. För maskering av kretskort eller andra ytor som utsätts för höga temperaturer. Lämnar inga rester av häftämnet vid borttagning.

Antifriktionstejp

Jupiter 6060

Jupiter 6060

Stark antifriktionstejp för maskiner och stark nötning. Grå silikonbelagd tygbärare med ett aggresivt akryllim som fäster bra mot de flesta ytor. 

Vävtejp

Jupiter 8005

Jupiter 8005

Vävtejp avsedd för bland annat isolering och lindning. Stark vidhäftning, pålitlig och enkel att applicera. Tejpen är åldersbeständig och klarar temperaturer från -35 grader upp till 80 grader.

Vävtejp

Jupiter 8015

Jupiter 8015

Universaltejp som klarar motstånd. Avsedd för bland annat isolering och lindning. Stark vidhäftning pålitlig och enkel att applicera. 

Vävtejp

Jupiter 8026

Jupiter 8026

Stark vit vävtejp avsedd för bland annat isolering och lindning. Stark vidhäftning, pålitlig och enkel att applicera, matt yta för att inte reflektera ljus. Passar till både mattor och golv.

Surface protection

Skyddsfilm

Skyddsfilm

Skyddsfilmerna är självhäftande skyddsfilmer för tillfälligt ytskydd under hantering, formning, montering, transport och lagring. Filmen kan skäras för specialanpassade delar eller slitsas till önskad rullbredd. Standard rullens längd är från 200 - 1000 meter.

ATC Tape Converting AB

Postadress:
Box 575
SE - 175 26 Järfälla
SWEDEN

Besöksadress:
Veddestavägen 17
Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.