Skip to main content

3M 9473PC

Transfertejp

3M™ transfertejp 9473PC har hög prestanda och passar perfekt för industriell sammanfogning och metalltillverkning. Den genomskinliga tejpen har mycket hög skjuvstyrka och vidhäftning som dessutom ökar avsevärt med tiden. Vidhäftningsförmågan är starkare än vanliga tryckkänsliga tejper och fungerar bra i många interiöra och exteriöra industritillämpningar. Tejpen har ett starkt akrylhäftämne på en plastöverdragen pappersliner och kan ersätta nitar, punktsvetsning, flytande häftämne och andra permanenta fästelement.

  • Den genomskinliga transfertejpen på 260 µm har ett akrylhäftämne på en plastöverdragen pappersliner. Används för krävande industriella sammanfogningar och inom metalltillverkning.
  • Har utmärkt långvarig hållfasthet och starkare vidhäftning än vanliga tryckkänsliga tejper. Ersätt nitar, punktsvetsning, flytande häftämne och andra permanenta infästningar som används inom metalltillverkning och krävande industritillämpningar.
  • Har en kortvarig temperaturbeständighet på upp till 260 °C och en temperaturbeständighet under drift på upp till 149 °C.
  • Den genomskinliga tejpen passar för användning i en mängd interiöra och exteriöra industritillämpningar där den ersätter nitar, punktsvetsning, flytande häftämne och andra permanenta fästelement.
  • Används för att fästa, fixera, montera, sammanfoga, konvertera, dämpa, packa, limma, hålla, identifiera, skydda mot inträngande, isolera, sammanfoga, etikettera, laminera, markera, klistra upp, bearbeta, försegla, säkra, fördela, skarva, tejpa m.m.
  • Kan användas inom en mängd områden, som flyg, apparater, bilar, elektronik, industri och industriell montering, metalltillverkning, solkraft och transport samt för att fästa kretskort, flexibla kretsar, flexibla värmeaggregat, grafik och namnplattor.
  • En tjockare version av 9469PC.

260 µm 100MP högpresterande akrylhäftämne på plastöverdragen pappersliner av typen #58 utan tryck.

Teknisk data

  • Häftämne:
    Akryl
  • Liner:
    Plastöverdragen pappersliner

Användningsområden

Används för krävande industriella sammanfogningar och inom metalltillverkning.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3M är elektroniktejper som motsvarar alla sektorers krav på säkerhet och andra egenskaper. Vårt sortiment innehåller tejper som leder elektricitet, leder värme/kyla, isolerar eller avleder statiskt elektricitet. Produkterna är i olika material som koppar, aluminium, polyimide, polyester eller glasfiber. Behov och aktuellt användningsområde avgör val av material, bärare och funktion.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.