Skip to main content

3M 427

Aluminiumfolietejp

3M™ aluminiumfolietejp 427 (en version av 425 med liner) kan användas i många olika tillämpningar över en mängd branscher. Tejpen består av en mjuk baksida i aluminiumfolie som är täckt med ett välutformat tryckkänsligt akrylhäftämne.

Den mångsidiga aluminiumfolietejpen 427 från 3M™ kan användas som en universaltejp i en mängd tillämpningar både inomhus och utomhus, till exempel för att fästa, lappa, täta och mycket mer. Tejpen består av en mjuk baksida i aluminiumfolie som är täckt av ett tryckkänsligt akrylhäftämne. Det är en version av tejpen 425 med liner. Tejpen är beständig mot lågor, fukt, UV-strålning, väder och kemikalier. Den är även termiskt ledande för att förbättra värme- och kyleffekter. Den mycket formbara tejpen passar perfekt för svåra tillämpningar som kräver en tejp som reflekterar både värme och ljus. Tejpen kan användas som maskeringstejp vid borttagning av färg på flygplan, för att stoppa fukt och hålla fast kablar och kylslingor i vitvaror, för att reflektera och avleda värme eller för att reparera repor på fordon. Du kan även använda tejpen för att stansa aluminiumfoliedelar till flygplan, bilar och apparater.

  • En version av 3M™ aluminiumfolietejp 425 med liner.
  • Den termiskt ledande tejpen bidrar till att fördela värmen, förbättrar värme- och kyleffekten och skyddar temperaturkänsliga material.
  • Tejpen är kemikaliebeständig och skyddar ytor vid borttagning av färg och andra kemiska processer.
  • Det välutvecklade akrylhäftämnet har lång hållbarhet men kan tas bort utan att lämna rester efter tuffa maskeringstillämpningar.
  • Tejpen tål exponering av lågor, väder, fukt och UV-strålning.
  • Den värme- och ljusreflekterande tejpen skyddar ytor och förbättrar ljuseffekten.
  • Tejpen är klassad som lågantändlig enligt UL 746C och UL 723, klass ”L”.

Teknisk data

  • Häftämne:
    Akryl
  • Färg:
    Silver
  • Tjocklek:
    0,12

Användningsområden

Flygindustrin, Apparat, Fordonsindustrin, Byggbranschen, Elektronik, Allmän industri, Metallbearbetning, Militär och myndighet, Specialfordon, Transport.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3M är elektroniktejper som motsvarar alla sektorers krav på säkerhet och andra egenskaper. Vårt sortiment innehåller tejper som leder elektricitet, leder värme/kyla, isolerar eller avleder statiskt elektricitet. Produkterna är i olika material som koppar, aluminium, polyimide, polyester eller glasfiber. Behov och aktuellt användningsområde avgör val av material, bärare och funktion.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.