Skip to main content

3M 425

Aluminiumfolietejp

3M™ aluminiumfolietejp 425 kan användas i många olika tillämpningar över en mängd branscher. Tejpen består av en mjuk baksida i aluminiumfolie som är täckt med ett välutformat tryckkänsligt akrylhäftämne.

3M™ aluminiumfolietejp 425 kan användas i en mängd olika tillämpningar, såsom maskering, tätning, sömbildning, som skydd eller för kemisk avklädning. Tejpen fungerar utmärkt för alla dessa ändamål och många fler. Tejpen har en mjuk baksida i aluminiumfolie med ett genomskinligt syntetiskt akrylhäftämne och är en mycket populär universalfolieprodukt. Du kan även använda tejpen till kabelinlindning, fogning, galvanisering och etsning, som plastskydd och värmesköld samt för att reflektera värme eller vid borttagning av färg. Den står emot lågor, fukt, väder, UV-strålning och många kemikalier, vilket gör den perfekt för en rad användningsområden. Den reflekterar värme och ljus, skyddar och isolerar och förbättrar ljuseffekten. Dessutom är den utformad för att tåla ett brett temperaturomfång.

  • Den termiskt ledande tejpen bidrar till att fördela värmen, förbättrar värme- och kyleffekten och skyddar temperaturkänsliga material.
  • Tejpen är kemikaliebeständig och skyddar ytor vid borttagning av färg och andra kemiska processer.
  • Det välutvecklade akrylhäftämnet har lång hållbarhet men kan tas bort utan att lämna rester efter tuffa maskeringstillämpningar.
  • Tejpen tål exponering av lågor, väder, fukt och UV-strålning.
  • Den värme- och ljusreflekterande tejpen skyddar ytor och förbättrar ljuseffekten.
  • Den mjuka aluminiumbaksidan formar sig efter böjda och ojämna ytor.
  • Tejpen är klassad som lågantändlig enligt UL 746C och UL 723, klass ”L”.

Teknisk data

  • Häftämne:
    Akryl
  • Färg:
    Silver
  • Tjocklek:
    0,12mm

Användningsområden

Flygindustrin, Apparat, Fordonsindustrin, Byggbranschen, Elektronik, Allmän industri, Metallbearbetning, Militär och myndighet, Specialfordon, Transport

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tejper och häftämnen.
08-564 708 80 , Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

3M är elektroniktejper som motsvarar alla sektorers krav på säkerhet och andra egenskaper. Vårt sortiment innehåller tejper som leder elektricitet, leder värme/kyla, isolerar eller avleder statiskt elektricitet. Produkterna är i olika material som koppar, aluminium, polyimide, polyester eller glasfiber. Behov och aktuellt användningsområde avgör val av material, bärare och funktion.

ATC Tape Converting AB

Om ATC

Under mer än 25 år har vi sysslat med tejp och konvertering av häftmaterial. Vår samlade kompetens är djup och vi ser till att våra kunder alltid erbjuds den bästa kvaliteten och ett konkurrenskraftigt sortiment.

Kontakta oss

Mätarvägen 17A 196 37 Kungsängen SWEDEN

Tel: +46 (0)8-564 708 80
Fax: +46 (0)8-564 708 89
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.